kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kıyafet krizi

Filenin Sultanları, kendileri için hazırlanan kıyafetleri beğenmeyince havaalanına eşofmanla gittiler. Koyu renk pantolon ceket takımlar Ankara'da bırakıldı

Pantolon-ceket sarmadı
Dünya Kupası hazırlıklarını Ankara'da tamamlayan Bayan Voleybol Mili Takımı'nı Japonya'ya uğurladık. Filenin Sultanları, dün sabah Ankara'dan İstanbul'a geldi, buradan da aktarmalı olarak Tokyo'ya hareket etti. Milliler, yolculuk öncesi kıyafet krizi yaşadı. Kendileri için hazırlanan kıyafetleri beğenmeyen voleybolcular, Japonya'ya eşofmanlarını çekip gittiler. Koyu renk takımlar ise bavullara bile konmadı.

Polonya ile hesabımız var
Kaptan Özlem Özçelik, Ankara'daki kazandıkları Avrupa ikinciliğinin çok önemli olduğunu belirterek "Bunun tesadüf olmadığını ispat etmeye gidiyoruz. Avrupa Şampiyonası finalinde yenildiğimiz Polonya'dan Japonya'da rövanşı alacağız" diye konuştu. Federasyon başkanı Hüsnü Can'ın başkanlığını yaptığı kafilede, şu sporcular bulunuyor Bahar, Sinep, Özlem, Gökçen, Nataila (Ezcacıbaşı), Aysun, Gözde, Neslihan (Vakıfbank), Esra (Yeşilyurt), Seda (İller), Gülden (Numune), Pelin (Telekom)

Erhan KARADAĞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır