kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

"Asıl Moratti gitsin"

Inter'de Cuper'in gidip Zaccheroni'nin gelmesi de çare olmadı. 0-0 biten Roma maçı sonrası tribünler başkan Moratti'yi "Önce kendini kov" pankartıyla protesto etti

Zac iyi başlamadı
Geçen hafta Arjantinli teknik direktör Hector Cuper'i gönderip yerine İtalyan Alberto Zaccheroni'yi getiren Inter'de Roma karşısında alınan 0-0 beraberlik sonrası taraftar başkan Massimo Moratti'yi yuhaladı. 1989'dan bu yana şampiyon olamayan mavi-siyahlı ekibin taraftarları, "Cuper başkan Inter şampiyon", "Önce kendini kov Moratti", "Artık aptalları istemiyoruz" gibi pankartlar açarak başkana olan tepkilerini gösterdiler. Maçtan önce bin kadar taraftar da takımı stada girişinde protesto etti.

Drogba harekatı
Hernan Crespo'yu Chelsea'yi satan Massimo Moratti, hücumda yaşanan aksaklığın ardından tek suçlu ilan edilirken, yeni bir golcü almak için harekete geçti. Parma'ya sattığı Brezilyalı Adriano'yu geri almaya çalışan başkanın listesindeki bir diğer isim ise Marsilya'nın Fildişi Sahilleri vatandaşı golcüsü Didier Drogba. Sezon başında Guingamp'tan Marsilya'ya transfer olan 25 yaşındaki oyuncu ligde 11 maçta 7 gol atarken, 5 maçta kaydettiği 5 golle Şampiyonlar Ligi'nde de ilk sırada.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır