kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Rüştü yedek kalır mı?

Toppmöller, Barça'nın Rüştü'den neden yararlanmadığını anlamadığını belirterek, "Ocak'ta onu kadromda görmek istiyorum. Onunla büyük işler yapacağız" dedi

Sezon başında transfer olduğu Barcelona'da teknik direktör Frank Rijkaard tarafından şans verilmeyen Rüştü, Ocak ayında Hamburg'a kiralık olarak gidecek. Geçen hafta takımın başına geçen Klaus Toppmöller'in yakın çevresine, "Rüştü dünyanın en iyi kalecisi. Eğer Barcelona'nın başına ben geçseydim, kesinlikle onu oynatırdım" dediği öğrenildi. Toppmöller, Ocak ayında transfer sezonunun açılmasıyla milli kalecimizi kiralayacak. Klaus Toppmöller, Rüştü ile ilgili olarak, "Hamburg'un Schalke ile oynadığı maçta kalede çektiğimiz sıkıntı ortada. 2-0 öne geçtik, ama karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldık" şeklinde konuştuğu bildirildi. Kalecisi Pickenhagen'in sakatlanıp sahalardan altı ay uzak kalacak olmasının takım için büyük dezavantaj oluşturduğunu ifade eden Toppmöller'in, "Barcelona'da Rüştü'nün neden oynatılmadığını bir türlü anlamıyorum. Transfer sezonunun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Onunla keşke birlikte Barcelona'da çalışabilseydik. Ama Hamburg'ta da büyük işler yapacağız" yorumunu yaptığı kaydedildi.

Yıldıray da listede
Hamburg'a Rüştü'yü kiralaması hemen hemen kesinleşen Toppmöller'in listesinde Yıldıray Baştürk de bulunuyor. Bochum'da keşfettiği orta saha oyuncusu tarafından baba gibi görülen deneyimli teknik adamın, Leverkusen Teknik Direktörü Klaus Augenthaler'in Robson Ponte'yi oynatması nedeniyle yedek kalan Yıldıray ile görüştüğü de öğrenildi.

Galip E.ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır