kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Sevgi istiyoruz

Samet Aybaba, İstanbulspor önünde 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Trabzonspor'u sevenlerden sevgi ve destek istiyoruz" dedi

Kongre bizi etkilemez
Trabzonspor, İstanbulspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Samet Aybaba, "Son günlerde yaşanan gelişmeler bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz. Trabzonspor'u seven herkesten sevgi ve yardım bekliyoruz. Onun dışında söyleyecek hiçbir şey yok. Biz de zaten iyi takımız, iyi oynuyoruz. Haftalar geçtikçe performansımız artıyor. Bu maçı kazanıp, yukarılarda duran bir Trabzonspor'u sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

Yılmaz: El koyarız
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kulüpte yaşanan son gelişmelerden rahatsız olduğunu açıkladı. Kulüpte bugün yaşananların 2000 yılında yapılan kongrenin bir enkazı olduğunu ifade eden Yılmaz, "Şimdi sessiz duruyorsak yerel arkadaşlarımızın hevesini alması içindir. Yoksa gerektiği zaman el koyarız. Trabzonspor'un takıma katkı sağlayacak insanlara ihtiyacı vardır. Trabzon'da bulunan arkadaşlar, kulübü televizyon gelirleri ile idare etmeye çalışıyorlar. Bütçe olarak kulübe hiç katkıları olmuyor. Biz Anadolu'dan gelen ilk büyük takımız. Türkiye'nin ve Avrupa'nın takımıyız. Trabzon'da kalamayız" dedi.

Ersin RAMOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır