kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Semih: Sahaya sağlam basarım

"Benim için ilk onbir erken. Sonradan girdiğim maçları hiç kaybetmedik. Ortega'nın anısına 23 numarayı bu sezon ben aldım"

F.Bahçe'nin genç yeteneği Semih Şentürk 2 sezondur A Takım'la idmanlara ve maçlara çıkıyor. Gelecekte sarı-lacivertli ekibin golcüsü olmayı hedefleyen Semih, SABAH'a ilginç açıklamalarda bulundu

"23 geçen sezon Ortega'nın numarasıydı. Onunla dil sorununa rağmen iyi bir iletişimim vardı. Ayrılınca onun anısına bu formayı seçtim. Özellikle Güney Amerikalı futbolcular, bana yakın ilgi gösteriyorlar. Van Hooijdonk, şut çalışmalarında beni çağırıyor. Ondan ve diğer ağabeylerimden çok şeyler öğreniyorum.

Ağır futbolcu değilim
Benim durumumdaki bir oyuncu için ilk onbir erken. Sonradan girdiğim maçlarda sürekli tecrübe kazanıyorum. Bu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberliğimiz var. Eğer bir gün süreklilik kazanırsam uzun yıllardan sonra ilk kez F.Bahçe, kendi yetiştirdiği bir oyuncuyu A Takımı'nda görecek.

Ağır değilim. Sahaya sağlam basarım. Sadece kısa mesafeli pozisyonlarda bazen seri olamıyorum ama bunun için çok çalışıyorum."

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır