kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Buna vefasızlık denir

F.Bahçe Başkan adayı Sadettin Saran, Yıldırım'ın sözlerinin kendisini üzdüğünü belirterek, "F.Bahçe kimsenin şahsi malı değildir" dedi

Fenerbahçe'nin eski futbol şubesi sorumlusu Sadettin Saran, başkanlığa adaylığının kamuoyuna yansımasının ardından Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptı açıklamaları kınayan bir basın açıklaması yaptı. Saran, açıklamada, "Bu beyanatları üzüntüyle okudum. Gösterilen vefasızlık örneğini Başkan'a yakıştıramıyorum" ifadelerini kullandı.

Saran, borçlar konusuna değinerek, "F.Bahçe'de Sayın Aziz Yıldırım dahil hiç kimsenin başkanlık adaylığını resmen açıklayacağı bir ortam yoktur ortada. Son 5 yılda 15'e katlanmış ve 85 milyon dolara ulaşmış borç yükü, diğer yanda alelacele kulübü mevcut durumda halka arz etme çabaları F.Bahçe'ye gönül verenleri endişelendirmektedir" dedi.

Sabır acıdır
Fenerbahçe'nin kimsenin şahsi malı olamayacağını belirten Saran, "Başarı, birlik ve dayanışmadan geçer. F.Bahçe camiası sadece gruplardan oluşmaz. Binlerce kongre üyesi F.Bahçe'yi geleceğe taşıyacaktır. Bu tarz seçim beyanatlarını ne camia hak etmektedir ne ben. Camiaya söylenecek tek söz vardır "Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır" yorumunu yaptı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır