kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tümer, Sergen'i kesti

Lucescu'nun Sergen'i derbiye sakladığı G.Antep maçında fırtına gibi esen yıldız futbolcu, Galatasaray karşısında da büyük olasılıkla 11'de oynayacak

Planları alt üst oldu
Beşiktaş'ın, Gaziantep'i deplasmanda 3-0 yendiği maçta Lucescu'nun derbiye sakladığı Sergen'in yerine 11'de oynayan Tümer, ortaya koyduğu futbolla Rumen hocanın planlarını alt üst etti. G.Antep karşısında süper bir futbol sergileyen ve bir de gol atan Tümer'in performansı sonucunda Lucescu da forvetteki planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Rumen hocanın, derbiye İlhan-Tümer ikilisiyle başlaması bekleniyor. Sergen ise büyük olasılıkla ikinci yarıda oynayacak. Beşiktaş'ta G.Antep maçından sonra alkışlar kaptan Tayfur ile Giunti'ye geldi. S.Prag maçında takımın en iyisi olan Guinti'ye Gaziantep maçında eşlik eden Tayfur, dün tebrikleri kabul ettiler.

Sergen yarıda bıraktı
Haftayı zorlu G.Antep deplasmanındaki farklı galibiyetle kapatan Beşiktaş, G.Saray derbisinin hazırlıklarına başladı. Futbolcuların, yaklaşık 2 saat süren antrenmanda son derece hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Kasığındaki ağrıları süren Sergen, koşunun ardından tesislere girerek salonda çalıştı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Sergen'in tedavisini sürdürdüklerini ve bu futbolcuyu G.Saray maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Optur, Sergen dışında takımda sakatlığı bulunan futbolcu olmadığını da kaydetti. Beşiktaş, bu akşam yapılacak antrenmanın ardından kampa girecek. Kartal'ın bugünden itibaren tüm antrenmanları da basına kapatılacak.

Vahap HACIOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır