kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Transfer bozar

"İlhan iyileşti, Ahmet Dursun, Ahmed Hassan ve Sinan da çok kaliteli golcüler. Beşiktaş'ta eldeki oyuncularla forvette sorun yaşanacağını sanmıyorum"

Başlarda düşündük
Beşiktaş'ta, özellikle Sparta Prag maçında İlhan'ın cezalı olması nedeniyle forvette yaşanan sıkıntının ardından gündeme gelen transfer tartışmasına, menajer Sinan Engin de olumsuz görüşüyle katıldı. Sezon başında İlhan'ın sakatlığını düşünerek bir golcü transferi yapmayı düşündüklerini belirten Engin, "Ancak doğrusunu söylemek gerekirse istediğimiz fiyatta ve kalitede golcü bulamadık. Şu anda da bunu düşünmemize bile gerek yok. İlhan Mansız tamamen iyileşti. Bu bölgedeki diğer futbolcularımızın kaliteleri ve form durumları da çok üst düzeyde" ifadesini kullandı.

Ahmet hep kaçırmaz
Ahmet Dursun, Ahmed Hassan ve Sinan'ın çok iyi golcüler olduğunu ifade eden Sinan Engin, "Ahmed Hassan, eminim ki şu andakinden çok daha iyi bir düzeye gelecek. Zaten bu haliyle bile Beşiktaş'a büyük katkı yapabiliyor. Ahmet Dursun, Sparta Prag maçında yakaladığı fırsatları kullanamadı. Ama bu her zaman gol kaçıracağı anlamına gelmiyor. Biz onun kalitesini biliyoruz. Sinan, her geçen gün daha iyi oluyor. Genç yaşta Beşiktaş gibi bir takıma gelmenin sorunlarını yaşadı. Ligin ikinci yarısında ondan patlama bekliyorum. Kısacası Beşiktaş'ın forvetini dolduracak çok oyuncu var ve takviyeye gerek yok. Yeni bri transfer bizi bozar" dedi.

Gelenek değişmeyecek
Engin, cuma günkü Galatasaray derbisi için de iddialı konuştu "Zor bir maç olacak. Bu maçın havası da yapısı da farklı. Çok dikkatli ve soğuk kanlı olmalıyız. Gaziantep galibiyetiyle moral bulduk. Galatasaray'ı yenerek bunu pekiştirmek istiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynamamız bir avantaj ancak taraftarlarımızın 90 dakika takımlarını desteklemesi şart. İnönü mükemmel süslenir ve maç günü taraftarımız beklenen desteği verirse Galatasaray'ı yeneceğimizi düşünüyorum, şu anda takımda çok önemli sorun yok. İlk onbirde oynayanlar ve diğer oyuncularımız hepsi hazır bekliyor. Son 1.5 yıldız bizi Diyarbakır dışında yenen bir takım olmadı, bu gelenek değişmeyecek" diye konuştu.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır