kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Mondi'nin onur savaşı

Beşiktaş-G.Saray derbisi Kolombiya'nın iki milli kalecisi Mondragon ve Cordoba'yı yine buluşturacak. Cimbom'un henüz Cordoba'ya golü yok

Cimbom ikide sıfır çekti
Beşiktaş-G.Saray maçı şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiriyor. Ancak karşılaşmanın ilginç bir boyutu daha var. Derbi, Kolombiya Milli Takımı'nın iki kalecisini de karşı karşıya getiriyor. Cordoba'nın gelişinden beri yapılan "Hangisi daha iyi kaleci?" tartışmasında Cordoba bir adım önde. Çünkü geçen seneki iki Galatasaray maçında da gol yemedi, ikisini de kazanan Beşiktaş şampiyonluğa da ulaştı.

Mondi için büyük kavga
Galatasaray'a Taffarel'in yerine gelen ve Lucescu ile iki sezonda bir şampiyonluk yaşayan Mondragon, 2002 yazında transferde iki kulübü karşı karşıya getirmişti. Lucescu'nun Beşiktaş'a gelmesini istediği Mondragon ile yöneticiler anlaştıklarını duyurmuş, hatta borsaya da bu yönde bir açıklama gönderip "Galatasaray istiyorsa Mondragon'u bizden alsın" demişlerdi. Ama sonunda Mondragon sarı-kırmızılılarda kalmış ve Beşiktaş onun milli forma için de rakibi olan Cordoba ile anlaşmıştı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır