kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ruh istiyorum

Terim'e "G.Saraylılık ruhu başarıdan önemli. Bunu öğrenemeyenleri takımda barındırma" diyen Canaydın, Ümit ve Volkan'ın yollanmasına olur verdi

Bardak Samsun ile taştı
Galatasaray'da bir süredir sakatlıkları yüzünden futboldan uzak kalan Ümit Karan ve Volkan'ın kulüple ilişiklerinin kesilmesi için başkan Özhan Canaydın'dan da onay çıktı. İki futbolcunun Samsun maçının devre arasında bir genç kızın Sabri ile fotoğraf çektirişi sırasında gazetecilere "Çekin.. Çekin.. Ama magazincilik yapmayın. Zaten bizi yaktınız, bu çocuğu yakmayın" diye laf atmasına sinirlenen başkan Canaydın'ın teknik direktör Fatih Terim'e Ümit Karan ve Volkan'dan vazgeçebileceğini söylediği öğrenildi.

"Hemen gönderebilirsin"
Kulüpten sızan haberlere göre, başkan Canaydın iki futbolcunun gece hayatları, nerelere gidip kimlerle eğlendikleri hakkında detaylı bir rapor edinen teknik direktör Terim'e "Galatasaray için başarı elbette önemli. Ama çok iyi bildiğin gibi bizim için başarıdan da önemli şeyler var. Bunların başında da Galatasaraylılık ruhu gelir. Bu ruhu taşımayan adamları takımda barındırma, hemen gönder. Bunu öğrenecek adam şimdiye kadar öğrenirdi. Biz sonuna kadar senin arkandayız. Bizim için başarıdan önce ruh gelir" diye konuştu

Liste çok uzun
Bu ifade üzerine bir yandan ilk devreyi en iyi şekilde bitirme hesapları yapan Fatih Terim, bir yandan da Ocak ayındaki operasyon için düğmeye bastı. İddialara göre Ocak'ta gönderilecekler arasında sadece Ümit Karan ve Volkan yok. Sakatlıkları bir türlü düzelmek bilmeyen Ali Lukunku, Berkant ve Baliç gibi isimlere de transfer dönemi başladığında "Kendine kulüp bul" denecek. Ayrıca Fenerbahçe'den adeta "Ya tutarsa" denerek alınan Abdullah'ın da bu kervana eklenmesi bekleniyor.

Uğur ve Fatih gözde
Sarı-kırmızılılar Yıldıray ve Gökdeniz için çalışmalarını sürdürürken, Ümit Milli Takım'ın iki bankosu Uğur İnceman ve Fatih Sonkaya'yı da teknik direktör Raşit Çetiner'in tavsiyesiyle listeye aldı. 1981 doğumlu iki gençten Uğur, geçen sezon Almanya 1.Ligi'nde St.Pauli ile 20 maç oynadı. Bu sezon 2.Lig'de Fürth'te forma giyiyor. 1.83 boyundaki orta saha oyuncusu 16 kez ümit milli oldu. Hollanda 1.Ligi'nde Roda'da kariyerini sürdüren Fatih ise 11 kez ümit, 4 kez A milli oldu. 1.80 boyunda, defansın sağında oynuyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır