kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Bay Kurtuluş az kalsın kurtuluyordu

Bir bankaya yatırdığı 700 dolar hesabına 700 milyon dolar (bir katrilyon 50 trilyon) olarak işlenen Abdülkadir Kurtuluş bu kadar büyük bir paranın sahibi oldu. Ancak kısa sürede durumu farkeden Kurtuluş 15 dakika sonra tekrar bankaya dönerek yanlışlığı düzelttirdi.

Kurtuluş, Beykoz Ortaçeşme'de Yakamoz Kuyumcu dükkanının sahibi. "Ne fakirim ne aşırı zenginim" diyen 27 yaşında iki çocuk babası Kurtuluş, başına gelen olayı şöyle anlatıyor

"24 Ekim tarihinde bankaya 700 dolar yatırmaya gittim. Bankadan çıktıktan sonra deftere baktığımda hesabımda 700 milyon doların olduğunu gördüm. Bunu arkadaşım Mustafa Topal da farkedince tekrar bankaya döndüm. Durumu benimle ilgilenen banka çalışanına ilettim. O da olayın telaşındaydı."

BANKADAN TEŞEKKÜR
O an çalışana herhangi bir zarar gelmemesi için durumu bankanın şube müdürüne bildirmediğini söyleyen Kurtuluş, banka yetkililerinin kendisine daha yeni teşekkür ettiklerini söyledi.

Üniversite mezunu Abdülkadir Kurtuluş, arkadaşları arasında bu kadar büyük para için espriler yapıldığını da belirterek, "Bu para benim olduğu taktirde Galatasaraylı olarak Galatarasay'ın başkanı olur, Galatasaray'ı kurtarırdım esprileri bile yapıldı" dedi.

Nebahat KOÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır