kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kupa turka

Efes Pilsen'i son iki kupada olduğu gibi yenerek ligin rövanşını alan turuncu-yeşillilerde, İbrahim Kutluay 5 üçlük ve 21 sayıyla klasını konuşturdu

Potada en anlamlı kupayı üst üste üçüncü kez Ülkerspor kazandı. Turuncu-yeşilliler, Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde son iki yıldır olduğu gibi Efes Pilsen'i mağlup edip kupayı müzesine taşıdı. İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleye Ülker hızlı girdi. İbrahim'in üst üste 3 üçlüğü ile 5 dakikada 17-4 üstünlük kuran Ülker, yüksek şut yüzdesi ve ribaundlardaki hakimiyetiyle ilk 10 dakikayı da 23-9 üstün kapattı. İkinci çeyrekte Efes, Ülker'i yavaşlattı. Kaptığı toplarla hızlı hücuma çıkan lacivert-beyazlılar, Alper ile İbrahim'i kilitleyip farkı 8'e (32-24) kadar eritti. Devre 34-26 Ülker lehine kapandı.

İbrahim hayat verdi
Üçüncü periyodun başında Efes farkı 5'i indirdi, Booker yeniden 10'a çıkardı. Son çeyreğe de Ülker 53-42 üstünlükle girdi. Son periyotta heyecan doruktaydı. Efes, çaldığı toplar ve Granger'in sayılarıyla 36.dakikada skoru 58-56 yaptı. İbrahim, Ömer'in üzerinden iki üçlükle Ülker'e yeniden hayat verdi. Efes Ender'le direndi, Rentzias'ın üçlüğü son dakikaya girerken Ülker'e ilaç oldu. Taktik faullerin konuştuğu son bölümde Efes, Alper'in dengesiz üçlüğünden sonuç alamayınca kupa Ülker'e gitti 68-66.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır