kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Engin affetti

Sinan Engin, idmana geç kaldığı için tartıştığı Ahmet Dursun'u affederken, "İdmana kim geç gelirse gelsin aynı tavrı gösterirdim" şeklinde konuştu

Söz düellosu vardı
Beşiktaş'ta önceki gün idmanda menajer Sinan Engin ile Ahmet Dursun arasında yaşanan tartışma tatlıya bağlandı ve Engin, milli futbolcuyu affettiğini söyledi. Böylece Ahmet Dursun da ceza almaktan kurtuldu. Ümraniye Tesisleri'nde önceki gün sabah idmanının 11.00'den 10.30'a alındığından haberi olmayan Ahmet Dursun'un 30 dakikalık gecikmesine tepki gösteren Engin, "Niye geç geliyorsun?" diye milli futbolcuya çıkışmıştı. Bu sözlerin altında kalmayan Ahmet Dursun da, "Sadece beni görüyorsun?" diye cevap verince, Engin tarafından saha ortasında ağır bir şekilde azarlanmıştı.

Meğer haberi yokmuş!
Ancak Engin ile Ahmet Dursun'u birbirine düşüren gelişmeler ortaya çıkınca, gerginlik bitti. PAF Takımı'na ait olan kamp binasının kullanılacağından, idman saatinin 10.30'a alındığından ve idman sahasının bile değiştirildiğinden Ahmet Dursun'un gerçekten haberi yoktu. Zira ona haber veren olmamıştı. Tıpkı antrenör Feyyez Uçar ve futbolculardan Tümer gibi. Başlangıçta Ahmet Dursun'a büyük tepki gösteren hatta kadrodışı kalmasını bile gündeme getiren Engin'in bunları öğrendikten sonra milli futbolcuyu affettiği belirtildi.

'Konu kapanmıştır'
Sinan Engin konunun kapandığını belirtirken, "Ümraniye Tesisleri'nde her zaman ciddiyet vardır. Kim geç gelirse gelsin bunun hesabını sorarız. Ahmet Dursun'a kızdım. Bu doğru, ancak bunun dışında herhangi bir sorun yok. Onlar benim evlatlarım gerekirse severim, gerekirse de kızarım" diye konuştu. Ahmet Dursun ise, "Sinan ağabey bana idmana geç kaldığım için kızdı. Oysa 09.30'da A Takım tesislerine gelmiştim ve idmanı 11.00'de biliyordum. Sonuçta Sinan ağabey, idman saatinin değiştirildiğinin bana haber verilmediğini öğrenince olay kapandı. Sinan ağabey ne derse doğrudur" diye konuştu.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır