kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Stres değil,hırs

Real Soicedad'ın Türk yıldızı "Futbolda dün yoktur, bugün vardır. İngilizler'e hiç gol atamamış olmak zaten talihsizlik... Bizi ilk gol değil, maçı kazanmak ilgilendiriyor"

"Bizde herkes bir yıldız"
Kariyerini sürdürdüğü Real Sociedad'da yıldızlaşan, takımını İspanya'da zirveye taşıyan Nihat, İngiltere maçı öncesi SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Nihat, İspanya'daki başarısında Tayfun ve Toshack'ın büyük rolü olduğunu belirterek, "İlk maçımda gol atınca her şey kolaylaştı. Kendimi kabul ettirdim. Bugün İspanya'da top koşturduğum için tüm dünyanın gözü önünde olduğumu biliyorum. Ama Türk Milli Takımı'nda sadece ben değil, her futbolcu rakip için büyük tehdit. İngiltere karşısına favori çıkıyoruz. Ama maçın saha dışında değil, sahada kazanılacağını da biliyoruz" diye konuştu.

"Onların ekonomisi farklı"
Güneş'in "Bizim oyuncularımız İngilizler'den iyi ama onların üçte biri kadar para kazanıyorlar. Bu maç kendilerini göstermek için de bir şans" sözlerini hatırlattığımızda Nihat, "Her şeyin ekonomisi farklı. İngiltere Ligi ve takımların kazancı farklı olunca, futbolcuların da kazandıkları farklı oluyor. Bunlara kafa yormuyoruz. Sonuçta sahada para oynamıyor. Beşiktaş'ın 250 milyon dolarlık Chelsea'yi ne hale getirdiği ortada" yanıtını veriyor.

"Sabrın sonu 3 puan
Nihat'a "Bugüne kadar İngiltere'ye golümüz bile yok" dediğimizde şöyle konuşuyor "Bu büyük bir talihsizlik. Ama bunun bizde stres değil, hırs yarattığını söyleyebilirim. Futbolda dün yok, bugün var. Beni o golü atmak değil, 3 puan almak ilgilendiriyor. Maç, uzatmalarıyla 95 dakika. Sakin olmalıyız. Gol yesek bile bozulmadan, disiplinden taviz vermeden sabırla galibiyeti kovalamalıyız. Bunlar taraftarımız için de geçerli."

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır