kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Bir bardak su için karısını boğazladı

Kendisine su getirmeyi reddeden eşini bıçak ve tornavidayla delik deşik eden fabrika işçisi, genç kadının boğazını da kesti ve kanlı bıçakla karakola gidip teslim oldu

Tekirdağ Çorlu'da mutfaktan yatak odasına su getirmeyen karısını öldüren İsmail Gündüz, cinayetin ardından kanlı elbiseleri ve bıçağıyla karakola gitti. Cinayet önceki gece Arpalık Sokak'ta meydana geldi. Fabrika işçisi İsmail Gündüz eşi Fatma Gündüz ile gece televizyon izleyip geç saatlerde uyumak üzere yatak odasına geçti. Yatağa yattıktan bir süre sonra Gündüz, eşinden bir bardak su getirmesini istedi. Ancak kendisinden on üç yaş küçük olan eşi bu isteği yerine getirmedi. Bunun üzerine genç adam yataktan kalkıp mutfağa gitti ve suyunu içti. İsmail Gündüz yatak odasına dönerken salondaki eşinin yanına gitti. Neden su getirmediği sorusuna genç kadın sert yanıt verince tartışmaya başladılar. Tartışma yerini kavgaya bırak, Gündüz önce eline geçirdiği bir tornavidayı sonra da ekmek bıçağını eşine defalarca sapladı.

KANLI ELBİSELERLE POLİSE GİTTİ
Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı kırılınca başka bir bıçak alan Gündüz, genç kadının boğazını da kesti. Olayın ardından gece saat 03.00 sıralarında üstü başı kan içinde ve elinde ekmek bıçağıyla karakola giden katil zanlısı Gündüz, "Karımı öldürdüm" diyerek teslim oldu. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Gündüz'ün evine gittiklerinde boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış Fatma Gündüz'ün cesediyle karşılaştı. Cesedin yanında tornavida ve kırık bir ekmek bıçağı da bulundu.

Gözaltına alınan İsmail Gündüz'ün yapılan doktor incelemesinde alkolsüz olduğu belirlendi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır