kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Aydın Doğan ifade verdi

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, dün saat 16.55 sıralarında damadı Mehmet Ali Yalçındağ ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ile birlikte Şişli Adliyesi'ne geldi.

Doğan ve Yalçındağ, İmar Bankası soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcılarından Mecit Ceylan'a ifade verdi. Aydın Doğan ve damadının İmar Bankası soruşturması kapsamında Uzanlar'a ait işyerleri ile evlerde yapılan aramalar sırasında ele geçirilen, telefon konuşmalarının yer aldığı kasetle ilgili olarak ifade verdikleri öğrenildi. Savcılık Doğanlar'a kasetler aracılığıyla şantaj yapılıp yapılmadığını belirlemeye çalışıyor.

Aydın Doğan, Cumhuriyet Savcısı Mecit Ceylan'a müşteki sıfatıyla yaklaşık bir saat ifade verdikten sonra saat 17.55'de adliyeden ayrıldı. Doğan gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle dedi " Dinlendiğimden haberim yoktu. Her şeyimizi dinlemişler. Cebinde kasetle benimle görüşmeye gelmiş. Bunların hepsi doğru. Hepsini de söylemişim. Onları isterseniz savcılıktan alın." Aydın Doğan, şikayetçi olacak mısınız şeklindeki soruya da, " Daha sonra, karar vermedim. Çünkü çok hızlı bakabildim. İnceledikten sonra karar vereceğim" dedi. Aydın Doğan ile birlikte gelen Ertuğrul Özkök ile Mehmet Ali Yalçındağ ise saat 18.15'de adliyeden ayrıldı.

Veli SARIBOĞA



Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır