kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

İSO'nun ilkelerini koydu

Gezgin'in vefatı belki de en çok yakın çalışma arkadaşı İbrahim Bodur'u etkiledi.

Gezgin'in İSO Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde Meclis Başkanılığı'nı yürüten Bodur, onu şöyle anlattı Nurullah Bey'ye İSO Meclisi'nde başlayan arkadaşlığımız 30 yıldan fazla bir zamanı içerir. Türk Sanayinin gelişmesi için kendimize düşen görev ve vizyonu hakkıyla yerine getirmek için, Nurullah Bey Yönetim Kurulu Başkanı, ben de Meclis Başkanı olarak uzun yıllar birlikte çalıştık. Görev arkadaşlığımız aile dostluğuna da dönüştü.

Onun İSO'ya ve dolayısıyla Türk sanayine yapmış olduğu önemli hizmet ve katkılar daima şükranla anılacak. Geride bıraktığı hayırlı evlatları onun hizmetlerini ve ilkelerini sürdürecek, bizler de onun dostluğunu ve hizmetlerini şükranla yadedeceğiz.

Nurallah Gezgin'in vefatı İSO ve Türk Sanayi için çok önemli bir kayıptır. Nurullah Bey, Türk Sanayi adına inandığı ve savunduğu davalardan hiç taviz vermeyerek, fikir ve katkılarını sürdürmüş, Türkiye'nin ilk sanayi odası olan İSO'nun bayrağını, kimliği ve önderliğiyle başarı ile taşımıştır.

Güvenilir dostluğu kişiliğinin en önemli vasfıydı. İSO'nun yazılı ve geleneksel ilkelerinden hiç bir zaman taviz vermedi, kamu hizmetini her zaman kendi işinin önünde tuttu, aldığı görevi hakkıyla yerine getirdi. Tok sözlülüğü ve gerçekçi yönü ile her ortama saygı gördü. Kendisiyle uzun yıllar beraberce çalışmamız ve samimi dostluğumuz en değerli anılarımızda yaşayacak ve kendisini daima rahmetle yad edeceğiz."

Tanıl Küçük:
Nurullah Gezgin, İSO'ya en çok emeği geçen başkanlarımızın başında geliyor. İSO'nun Türkiye'nin en saygın ve köklü kurumlarından biri haline gelmesinde büyük katkısı oldu. Hepimiz kendisinden çok şey öğrendik. Bizler onun açtığı yoldan gitmeye gayret ediyoruz.

Hüsamettin Kavi:
Onun en önemli özelliği, olayları net görmesiydi. Son derece kararlı davranması ve hedeflerini belirleyerek bunun üzerine ısrarlı bir şekilde gitmesi her zaman taktir topladı. Bugün İSO Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından biriyse eğer, bunda onun çok büyük payı var.

Ömer DinçkökİSO'nun ilkelerini koydu
Gezgin'in vefatı belki de en çok yakın çalışma arkadaşı İbrahim Bodur'u etkiledi. Gezgin'in İSO Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde Meclis Başkanılığı'nı yürüten Bodur, onu şöyle anlattı Nurullah Bey'ye İSO Meclisi'nde başlayan arkadaşlığımız 30 yıldan fazla bir zamanı içerir. Türk Sanayinin gelişmesi için kendimize düşen görev ve vizyonu hakkıyla yerine getirmek için, Nurullah Bey Yönetim Kurulu Başkanı, ben de Meclis Başkanı olarak uzun yıllar birlikte çalıştık. Görev arkadaşlığımız aile dostluğuna da dönüştü.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır