kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Serhat sevdasi

F.Bahce'nin G.Birligi'ni yendigi macta yedek soyunan ama 3 puani getiren golu atan Serhat icin kimin yedek kalacagi merak konusu

Tercih yapmak zor
F.Bahce Teknik Direktoru Daum, bugunlerde "Kazanan takim bozulmaz" kurali ile Serhat arasinda kalmis durumda. Kacirdigi goller yuzunden elestirilen genc futbolcuyu, G.Birligi macinda kenarda oturtan Alman hoca, 55. dakikada oyuna aldigi Serhat'in golu ile kazandigi 3 puan sonrasi, "Atamadiklari onemli degil. Ondan vazgecemem" demisti. Ancak Serhat'in 11'e donmesi sari-lacivertlilerde taslari yerinden oynatacak gibi gozukuyor. Zira ligde 7 macta 5 galibiyet alan ve en cok gol atan ikinci takim olan F.Bahce'de "Su futbolcu yedek kalir" demek zor.

Umit patladi
Yeni transferlerden Hirvat stoper Tomas ve sol bek Petkov kisa surede kendilerini kanitladilar ve ilk 11'e yerlestiler. Yine Tomas'in gelisi ile defanstan orta sahaya kaydirilan Umit Ozat, yeni yerini hic yadirgamadi ve onemli eksiklerden birini giderdi. Ayrica Aurelio, Luciano ve Kemal de su an cok iyi bir form grafigi yakalamis durumdalar. Yedeklerden de Yusuf'un cikisi, bir donem gozden cikartilan Rebrov'un yukselen formu, Alper, Semih ve Servet gibi genclerin de her an forma icin hazir olmasi Daum'un secimini iyice zorlastiriyor.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir