kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Sira Chelsea'de

5-0'lik Trabzonspor galibiyetiyle moral kazanan Besiktas, yarinki macin hazirliklarina basladi. Hedef, Ingiltere'den bos donmemek

Haftayi 5-0'lik Trabzon galibiyetiyle kapatan Besiktas, yarin Chelsea ile deplasmanda oynayacagi Sampiyonlar Ligi macinin hazirliklarina basladi. Derbiden buyuk bir moralle cikan siyah-beyazlilar, Londra'dan mutlaka puanla doneceklerini soylediler.

Kaptan Tayfur, "Londra'dan puan veya puanlarla ayrilacagimiza inaniyorum" dedi. A.Hassan ise "Beraberlik iyi sonuc. Ama kazanabiliriz de" diye konustu. Teknik direktor Lucescu, Chelsea maci kadrosuna 22 oyuncu aldi. Sakatliklari duzelen A.Dursun'la Yasin Sulun'de kadroya girdi.

Sinan idmanda sakatlandi
Dunku idmanda sol ayagindan sakatlik geciren Sinan'in durumu bugun netlesecek. Lucescu, 5-0'lik galibiyet icin "Keske mac 2-0 bitseydi. 90 dakikayi 11'e 11 tamamlamak isterdim. Chelsea maci oncesi bu bizim icin daha iyi olurdu. Futbolcularim da gercek guclerini gorebilirlerdi. 5-0, gercegi yansitmiyor. Futbolcularimi motive etmekte zorlanacagim"dedi.

Fatih DOGAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir