kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Baba aileyi dagitti

Alkollu baba, uyguladigi siddetle ailesinin dagilmasina yol acti. Dovdugu 5 ve 7 yaslarindaki iki oglunu Cocuk Esirgeme Kurumu korumaya aldi. Surekli dayak yiyen esi de ailesinin yanina sigindi

Tuzla'da 5 yasindaki oglu B.A.'yi feci sekilde doverek hastanelik eden Abdulrezzak A.'nin, esi Neslihan A. ile diger oglunu da sik sik dovdugu ortaya cikti. Esinin dayaklarina dayanamayip ailesinin yanina siginan Neslihan A.'nin, bosanma davasi actigi ogrenildi.

Neslihan A. kucuk oglunun basindan gecenleri duyar duymaz hastaneye kostu. Kartal Dr. Lutfi Kirdar Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde tedavi altina alinan oglunun basindan ayrilmayan anne, esini terkederek, babasinin yanina yerlestigini, bosanmak icin mahkemeye basvurdugunu anlatti. Neslihan A, "Babasi dun buraya geldi. Gitmesini soyledim. Hastanenin icinde bile dovmeye kalkti'' dedi. Devletin esini cezalandirmasini isteyen Neslihan A., "Beni ve ailemi telefonla tehdit ediyor. Korkuyorum. Devlet bize sahip ciksin'' diye konustu.

ARTIK KORUMA ALTINDALAR
Dayak nedeniyle hastanelik olan B.A. dun ameliyat edildi. A.'nin 2 yerinde kirik bulunan sag omuz basina platin takildi. Kucuk B.A., "Babam beni sopayla dovdu. Cok korkuyorum. Bizi surekli dovuyor. Evden disari cikmamamizi istiyor'' dedi.

Ote yandan Il Saglik Muduru Kahraman Eroglu, tedavisi tamamlandiktan sonra B.A. ve agabeyinin koruma altina alinacagini bildirdi. Kadin ve Aileden Sorumlu Devlet Bakani Guldal Aksit'in olayla yakindan ilgilendigini de sozlerine ekleyen Eroglu, baba Abdulrezzak A. hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacaklarini kaydetti.

Yalcin BEL


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir