kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

"Perihan karincayi bile incitmez"

Perihan Ak'in anne ve babasi, "O esini severdi" diyerek kizlarini savunuyor

Adana vahsetini azmettirmekten sorgusu devam eden Perihan Ak'in annesi Gullu ve babasi Ibrahim Kutuk ise, kizlarini savundu. Kizlarinin asla boyle bir sey yapmayacagini belirten Kutuk cifti, "O kocasini cok severdi" dedi.

Olayi damadinin kaybolmasindan dort gun sonra duyduklarini ve hemen Kozan'in Zerdali koyunden kizlarinin yanina geldiklerini soyleyen Gullu Kutuk, soyle konustu "Hasan, kocamin teyzesinin oglu. Cocuklarimiz birlikte buyuduler. Birbirlerini taniyorlar. Hasan'i oglum gibi severim. Kizimla Hasan'in arasinda hicbir sorun oldugunu sanmiyorum. Olsa bunu duyardim, bilirdim. Benim kizim bu eve 3 yil once gelin geldi. O gunden itibaren nereye gitse kocasiyla birlikte gider, beraber yer, beraber icerler. Kizimin nasil bir insan oldugunu butun mahalleli komsulari biliyor. Bir tane 'kotu' diyen yok. Evine giren yabanci insan yok. Kendisi olur olmaz yerde disari cikmaz, gezmeye gitmez. Birbirlerine guvenen ve seven insanlardi."

HEPIMIZ PERISAN OLDUK
Kizinin uc gunden beri gozaltinda tutuldugunu, 16 aylik kizi Serenay'in her gun akrabalari tarafindan Jandarma Komutanligi'na goturulup annesi tarafindan emzirildigini soyleyen anne Gullu Kutuk, "Zor gunler geciriyoruz" diyerek gercegin ortaya cikacagini savundu "Kizim orada perisan, cocugu burada perisan. Eger kanun varsa, kanun adamlari dogrusunu yapmak ya da cinayetlerin failini ortaya cikartmak istiyorsa, insanlarin yuzune baksinlar. Kimin dogru kimin yalan soyledigi ortaya cikar. Benim kizim katil olamaz. Kocasindan baska hicbir erkegi de tanimamistir."


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir