kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

'Tasarimlarimizi siz uretin, biz dagitalim'

Italya'nin Campania Bolgesi Odalar Birligi Baskani Capone, Turk tekstilcilerine "Cok kaliteli uretiyorsunuz. Dizaynlarimizi siz uretin, dagitimi biz yapalim" cagrisinda bulundu

Italya'nin tekstil uretimiyle unlu bolgesi Campania'nin Odalar Birligi Baskani Constantino Capone, Turk tekstilcilerine "Dizaynlarimizi siz uretin" cagrisinda bulundu. Italyan sirketlerinin uretim kapasitelerinin cok fazla olmadigina deginen Capone, sunlari soyledi

"Italyanlar ucuza uretim yapamiyorlar. Ama tekstildeki dizaynlarimiz cok guzel. Turkler ise cok kaliteli ve hizli uretim yapmaya basladi. Bu bir avantaj. Ancak bizim uretimden sonraki dagitim agimiz cok yuksek. Turkler bizim dizaynlarimizi uretsin, biz uluslararasi dagitimini yapalim. Tabii bu birlikteligi dis pazarlara acilmak kosulu ile istiyoruz. Cunku globalizasyon bunu gerektiriyor."

Gectigimiz gunlerde Italya'nin Ankara Buyukelcisi Vittorio Surdo'nun esi Roya Surdo tarafindan destek verilerek duzenlenen "Moda Meme Kanserine Hedefleniyor" konulu davete sponsor olduklarini hatirlatan Capone, temmuz ayinda Istanbul'da ticaret ve sanayi odalariyla toplanti yaptiklarini, karisilikli fikir alisverisinde bulunduklarini ve onemli tespitlere ulastiklarini dile getirdi. "Bu toplantilarla her iki ulke de birbirinin potansiyelini anlamis oldu.

KISISEL ILISKI ONEMLI
Italya'da 20 bolge var ve biz Campania bolgesi olarak taninmak istiyoruz. Boyle bir organizasyona da bu nedenlerle sponsor olduk diyebilirim. Cunku bu bir kartvizit niteligi tasiyor" diyen Capone soyle devam etti "Biz kendimizi tanitirken, ozellikle iki ulke arasindaki kisisel ve ticari iliskilere dikkat ediyoruz. Turkiye'nin ihtiyaci oldugu seyleri ogrenirsek Turkiye'de ticari anlamda kalici olabiliriz."

Irem OKUMUS


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir