kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Seks skandali siyasi kriz cikardi

400 Japon turistin Cin'in Japon isgalinden kurtuldugu gun olan18 Eylul'de 500 Cinli fahiseyle parti yapmasi ortaligi karistirdi

JAPONLAR KASITLI MI YAPTI!
Japonya ile Cin arasinda seks partisi skandali yasaniyor. Bircok tutuklama ve karsilikli sert aciklamalara varan kriz, Cin'in guneyindeki Zhuhai kentinde yasandi. 400 kadar Japon turist, 500 kadar Cinli fahiseyle 5 yildizli bir otelde parti verip birlikte oldu. Ancak mesele, partinin Japonya'nin Cin'i 1931'deki isgalinin yildonumu olan 18 Eylul gunune denk gelmesiydi. Bunun kasitli planlanmis bir hareket oldugunu one suren Cinli yetkililer derhal harekete gecti.

YUZLERCE KISIYI TUTUKLADILAR
Fahiseligin yasak oldugu Cin'de polis, bircok kisiyi gozaltina aldi. Guangdong eyaleti yetkilileri, tutuklananlar arasinda Japon turistler olup olmadigi konusunda bilgi vermedi. Cin Disisleri Bakanligi Sozcusu olayi "igrenc ve mide bulandirici" sozleriyle niteleyerek "Cin'e gelen yabancilar Cin yasalarina saygili olmak zorunda" aciklamasinda bulundu. Japon hukumet yetkilileri ise olayi sorusturduklarini ve ayrintilari ogrenmeye calistiklarini belirtti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir