kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Bir teselli ver

Dünya Şampiyonası'nda 1500 metrede gümüş alan Süreyya Ayhan, Golden League'de kayıt yaptırdığı 800 yerine kendi mesafesinde koşacak

Paris'te yapılan Dünya Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 1500 metrede gümüş madalya kazanan Süreyya Ayhan, bu gece Belçika'nın Brüksel kentinde düzenlenecek olan Golden League yarışlarında rövanşı almaya çalışacak.

Dünya Şampiyonası sırasında "Brüksel'de sürpriz yapabilirim" diyerek 800 metreye kaydını yaptıran Süreyya'nın, bu gece 21.35'te 1500 metrede koşması bekleniyor.

Başarılı atletimiz Süreyya Ayhan, Paris'te geçildiği tecrübeli Rus sporcu Tatyana Tomashova'yı yenmenin planlarını yapıyor. Yarışlar TV 8'den canlı olarak yayınlanacak.

1500 metre yarışında bu ikilinin yanı sıra Rus Gorelova, Kusenkova, Zadorozhnaya, Yegorova, Rozenberg, Rumen Cioncan, Belçikalı Dejaeghere, İngiliz Tullett, Kenyalı Maranga ve Mugo, Macar Varga ve Bulgar Yordanova yarışacak.

Mutola için anlamlı gün
800 metrede ise Mozambikli dünya şampiyonu Maria Mutola, 1 milyon dolarlık jackpot için mücadele edecek. Bugüne kadar Golden League'deki tüm yarışları kazanan Mutola, paraya tek başına ulaşabilmek için çalışacak. Paris'te 1500 metrede altın, 5 bin metrede gümüş kazanan Faslı Hicham El Guerrouj, Brüksel'de 3 bin metrede seyircilerin karşısına çıkacak.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır