kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Rüştü: Sıramı beklerim

Milli kaleci, Barcelona'da yedek kalması ile ilgili haberler üzerine basın toplantısı düzenleyip "Şimdilik Türkiye'ye dönme planım yok" şeklinde konuştu

Milli Takım ve Barcelona'nın file bekçisi Rüştü Rençber, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, İspanya'daki durumu hakkında bilgi verdi. Rüştü, Türkiye'den gördüğü desteğin kendisini için çok güzel olduğu ancak bunların takımında yanlış anlaşılabileceğini vurgulayarak, "Beni niye oynatmadığı için hocayı eleştirmek ve suçlamak yanlış olur. Kararını sorgulamak da yanlış. Beni neden oynatmadığını söylemek zorunda da değil. Ben kendimi biliyorum. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim" diye konuştu.

2-3 ayda İspanyolcayı sökerim
Şu anda bir dil sorunu olduğunu doğrulayan milli kaleci, "Ancak dil dersi alıyorum ve 2-3 ay içinde hiçbir problemim kalmayacak. İstediğim şansı bulduğumda da bunu değerlendireceğim ve kaleyi tekrar geri alacağım. Moralimi bozmuyorum çünkü dört yıllık bir kontratım var. Önümde oynamak için uzun bir süre olduğunu biliyorum. Ben çalışıyorum ve sıramı bekliyorum" dedi.

Rüştü, "Hiç bir profesyonel futbolcu için ilk on birde oynamasının garantisi yoktur. Hoca bize şans verdiğinde sahaya çıkarız, gereğini yaparız. Rijkard ile bu konuyu hiç konuşmadım. Kendisi de gelip bana açıklama yapmadı. Zaten yapmak zorunda da değil" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır