kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

En zoru Lazio

Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı Giunti, Devler Ligi'ne motive olduklarını belirterek, "Lazio bizden iki kat daha güçlü" itirafında bulundu

Türkiye'ye gelen ilk ve tek İtalyan futbolcu Giunti, Beşiktaş'ın grup maçlarını değerlendirirken Lazio konusunda uyarılarda bulundu. İtalyan futbolcu, "Herkes geçen yılda kalmış. Lazio geçen yılki Lazio değil. Çok değiştiler, güçlendiler. Her zaman ileriye bakmak, gitmek lazım. Lucescu'nun Lazio favori sözlerine katılıyorum" diye konuştu.

Chelsea'nin yeni bir takım kurduğunu ve henüz oyun kurgusunu tam olarak oturtamadığını belirten Giunti, "Yıldız futbolcuları ile kısa zamanda takım olamasalar bile maçlarda gerekli sonuçları alabilecek güce sahipler. Yeni olmaları da küçük bir dezavantaj. Ancak Lazio şu anda İtalya'nın en iyi defans yapan ve hızlı hücum organizasyonları gerçekleştiren takımlarından biri. İşimiz kolay olmayacak" ifadesini kullandı.

Hata olmamalı
Lazio'nun geçen yıldan iki misli güçlü olduğunu ileri süren İtalyan futbolcuya göre bu rakibe karşı çok iyi konsantre olmak şart. Giunti'nin son sözleri de gruptaki şanslarıyla ilgili "Şampiyonlar Ligi'nde maçların sonuçlarını artık küçük hatalar belirliyor. En az hatayı yapıp gruptan çıkacağız."

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır