kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

8 bin metrede doğum

Köln-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bulunan Polonyalı Maria Micun 8 bin metrede hosteslerin ve bayan yolcuların yardımıyla bir kız çocuğu dünyaya getirdi

TÜRK HAVA SAHASINDA DOĞURDU
Atatürk Havalimanı'na yaklaşan Köln-İstanbul seferini yapan charter uçağındaki yolculardan 9 aylık hamile Polonyalı Anjelika Maria Micun, kızını 8 bin metre yükseklikte dünyaya getirdi. Alman charter havayolu şirketi LTU'nun 7821 sefer sayılı Airbus 320 tipi yolcu uçağı, 174 yolcusu ile birlikte önceki akşam Köln'den İstanbul'a doğru havalandı. Uçuş normal seyrederken, Türk hava sahasına girildiğinde kabin içinde alışılmadık bir telaş yaşandı.

UÇAĞA YALNIZ BAŞINA BİNMİŞTİ
Uçağın ön tarafında bulunan ve yalnız seyahat ettiği öğrenilen Anjelika Maria Micun, yanında oturan yolcuya sancılandığını söyledi. 21 yaşındaki Micun'un yanına gelen kabin ekibi, genç kadının doğum yapmak üzere olduğunu gördü. Bunun üzerine bazı yolcuların da yardımıyla doğum için hazırlık yapıldı. Micun, bazı kadın yolcuların ve hosteslerin de yardımıyla saat 23.20 sıralarında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Cevdet ÖZDEMİR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır