kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Merkez Dağıtım birinci yaşını kutladı

Merkez Dağıtım bir yaşını doldurdu. Türkiye'nin en büyük dağıtım şirketlerinden biri olan Merkez Dağıtım'ın yaş günü kutlamasında Merkez ile çalışan yayın organlarının yöneticileri bir araya geldi.

Gecede bir konuşma yapan Merkez Dağıtım Genel Müdürü Ömer Erdem, 2 Eylül 2002 tarihinin Türk basın sektöründe yeni bir dönemin başlangıcının habercisi olduğunu belirterek, "Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Adana'ya kadar kendi bölgelerine hakim, güçlü ve özverili çalışmalarından şüphe etmediğimiz 290 adet yeni yetkili satıcıdan oluşan dev bir organizasyon kuruldu. Bu kadar kısa sürede Türkiye'deki en büyük dağıtım şirketi olmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Törene katılan Bilgin Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dinç Bilgin ve Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet'in gece boyunca sohbet ettikleri gözlendi. Gecenin ev sahipliğini yapan Merkez Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ünverdi, Merkez Dağıtım Genel Müdürü Ömer Erdem, eşi Leyla Erdem ile birlikte tebrikleri kabul etti.

İlerleyen saatlere kadar devam eden geceye Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan, Merkez Haber Ajansı Genel Müdürü Mehmet Güler, atv haber anchorman'i Ali Kırca, Çukurova Medya Grubu Başkanı Tuncay Özkan, atv Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tezkan, Nebil Özgentürk, Savaş Ay ve Merkez Dağıtım ile birlikte çalışan yayın organlarının yöneticileri ile Merkez Dağıtım çalışanları katıldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır