kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Aynı duvar aynı kaza

Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun geçirdiği trafik kazasıyla gündeme gelen Temelli Mevkii dün bir kazaya daha sahne oldu. Aynı noktadaki istinat duvarına çarpan araç içindeki bir


Ankara - Eskişehir Karayolu'nun 36. kilometresi iki gün arayla aynı tip ikinci kazaya sahne oldu. Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun salı günü trafik kazası geçirdiği Temelli Mevkii'nde dün direksiyon hakimiyetini kaybeden Dr. Gürcan Akgül, Yazıcıoğlu'nun da aracının çarptığı istinat duvarına çarptı. Kazada Mercedes marka araçta bulunan dört yaşındaki Mert Akgül, annesinin kucağında feci şekilde can verdi.

Tatil için gittikleri İzmir'den Ankara'ya dönen Akgül Ailesi, iki gün önce kaza geçiren Vali Yazıcıoğlu ile aynı kaderi paylaştı. Feci kaza Ankara-Eskişehir Karayolu'nun 36. kilometresi Temelli Mevkii'nde önceki gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Gürcan Akgül idaresindeki 06 AY 953 plakalı Mercedes marka otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce yoldan çıktı, sonra da Vali Yazıcıoğlu'nun makam aracının çarptığı istinat duvarına çarptı.

Duvara sağdan çarparak sürüklenen otomobil kendi ekseni etrafında döndükten sonra tekrar duvara çarparak durabildi.

ANNESİNİN KUCAĞINDAYDI
Kaza sırasında arka koltukta annesinin kucağında oturan dört yaşındaki Mert Akgül feci şekilde can verdi. Otomobil içerisinde sıkışan anne Nimet Akgül ise 112 sağlık görevlilerince güçlükle çıkarılabildi. Kazada yaralanan anne Nimet, baba Gürcan Akgül ve çocukları ise ilk müdahalelerin ardından Vali Yazıcıoğlu'nun tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazada yaşamını yitiren Mert Ankara Numune Hastanesi Morgu'na götürüldü. Olay yerine gelen Akgül Ailesi'nin yakınları küçük Mert'in cesedini görünce sinir krizleri geçirdiler.

ARAÇ ÇOK SÜRATLİYDİ
Kazayı gören ve yaralıların yardımına koşan bir kamyon sürücüsü aracın çok süratli olduğunu ileri sürerek, "Ben 120 kilometre hızla gidiyordum. Beni solladı, göremedim bile. Önce yoldan çıkarak bankete girdi, sonra kurtulur gibi olup tekrar yola döndü. Ama direksiyonu toparlayamadan feci şekilde duvara çarptı" dedi. Olay yerinde bölge trafik ekipleri güvenlik önlemleri alırken, kaza yapan otomobil çekiciyle kaldırıldı.

Bu arada kaza yapan sürücü Gürcan Akgül ile eşi Nimet Akgül'ün doktor olduğu ve Ankara Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi'nde çalıştıkları belirlendi.

Behzat MİSER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır