kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Kazadan şimdiye kadar bahsetmedi

Kilis'ten İstanbul'a gelirken ailesiyle birlikte Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında kopan sağ eli ve sol elinin orta parmağı başarılı bir operasyon ile yerlerine dikilen AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara'nın 10 yaşındaki kızı Sümeyye'nin sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

Dün annesi ve doktoru ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Sümeyye kendisini çok iyi hissettiğini ve arkadaşlarını özlediğini söyledi. Sümeyye sekiz saatlik ameliyatın ardından ayıldığında sorduğu kişilerden biri olan öğretmeni Halil Uca'nın da kendisini ziyaret ettiğini belirterek, "Arkadaşlarım Merve ve Aybüke'yi çok özledim" dedi.

YARDIM ALACAK
Küçük kızın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapan Doç. Dr. Ersin Nuzumlalı ise S.'nin durumunun bir önceki güne göre daha iyi olduğunu belirtti. Nuzumlalı, "Hiçbir sorun görünmüyor. Elindeki şişlik de yavaş yavaş iniyor. Bu da bizim risk beklentimizi giderek azaltıyor. Şu anda onun için en büyük zorluk iki elini de kullanamaması" dedi.

Bu arada ameliyatın ardından geçen süreye karşın Sümeyye'nin kopan eli ve parmağı hakkında hiç konuşmadığı belirtildi. Küçük kızın bu tavrı nedeniyle bir psikiyatrdan yardım alınmasına karar verildi. Sümeyye için önümüzdeki günlerde tedavi seanslarına başlanacak. Bülent ERGÜN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır