kapat
05.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Siz Berlusconi'yi nasıl bilirsiniz?

Eşine aşk şarkısı yazdığı için romantik mi?...

Gafları ve müziğe olan merakıyla nam salan İtalyan Başbakan Silvio Berlusconi, önümüzdeki ay bir CD çıkartıyor. Kısa süre önce verdiği bir röportajda akşamları romantik aşk şarkıları yazmakla meşgul olduğunu söyleyen Berlusconi'nin "hit" olması beklenen şarkısının sözleri basına sızdı. Guardian gazetesi de şarkının sözlerini yayımlayarak İtalyan Başbakan'ın eşi Veronica'yla arasının kötü olabileceği imasında bulundu. İşte Berlusconi'nin "Yüreğin ağzında" adlı şarkısının sözleri

Gerçekten sana inanıp inanmayacağımı bilmiyorum Bana beni hâlâ sevdiğini söylediğinde...

Hayat bizi ayıran bir duvar

Ve beni sensiz bırakmasından korkuyorum...

Hakimlere "deli" dediği için sıradışı biri mi?
Berlusconi'nin romantizmini sevdiyseniz bir de bu haberi okuyun... Eminiz ki Berlusconi adaletle ilgili açıklamasıyla ülkesindeki muhalefeti olduğu gibi sizi de şaşırtacak.

İtalya Başbakanı'nın başı uzun süreden bu yana yargıyla belada. Hatta devam eden 3 davasından kurtulmak için AB dönem başkanlığı sonuna kadar dokunulmazlık sağlayan Berlusconi, dün de The Spectator gazetesine İtalyan hakimleri şikayet etti.

Tatilini geçirdiği Sardunya adasında görüştüğü gazeteye "Bu hakimler iki kere deli... Birincisi politikaya alet oldukları için, ikincisi ne olursa olsun deli oldukları için" dedi. Muhalefetteki sol ve komünist parti liderleri, "Bu sözlerin doğru olmamasını ve Başbakan'ın bunları hiç söylememiş olmasını temenni ediyoruz" derken, ünlü "temiz eller" savcısı Antonio Di Pietro da "Bir Başbakan bu tür şeyler söyleyemez. Çok açık görünüyor ki Başbakan'ın durumu iyi değil. Ona acıyorum" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır