kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Yağmurdan kızlar çıktı

Amerika Açık'ta yağmur erkekleri vururken bayanlarda Capriati ve Henin çeyrek finale çıktılar

Yağmur kurbanı Amerika Açık'ın dünkü karlı isimleri iki bayan raketti. Belçikalı Justine Henin-Hardenne ve ABD'li Jennifer Capriati, saatler süren aralara rağmen maçlarını bitirerek çeyrek finalist oldular. Capriati, turnuvanın 11 numaralı seribaşı Rus Elena Dementieva önündeydi. Yağmur nedeniyle verilen aralarla 6 saat 37 dakika süren maçta ABD'li tenisçi, 6-2 ve 7-5'lik setlerle 2-0 galip geldi. Maçın normal süresi ise 1 saat 12 dakikaydı.

Erkeklerin maçlarının tamamının ertelenmesinin ardından Belçikalı Justine Henin-Hardenne, Marat Safin'in kızkardeşi Dinara Safina karşısındaki maçını bitirebilmek için gece 22.30'da korta çıktı. Bu maçın yağmur nedeniyle durduğu bölümlerde seyircilerin çalan müzikle yaptıkları danslar, sporcuların da moralini düzeltti.

Oyuncular istedi
Henin 6-0 ve 6-3'lük setlerle korttan 2-0 galip ayrılırken Amerika Açık Tenis Turnuvası'nda ilk kez çeyrek finalist olmayı başardı. Henin ve Safina, maçın sonlarında yağmurun yeniden başlamasına karşın oynamakta ısrar edince hakemler maça izin verdiler.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır