kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Yolun sonu madalya

12 Dev Adam, 5-14 Eylül tarihleri arasında İsveç'te yapılacak Avrupa Şampiyonası için bu ülkeye gitti. Avrupa ikincisi millilerin hedefi ilk 3

İsveç'te 5-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 33. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım, şampiyonadaki maçlarını oynamak üzere bu ülkeye gitti. Atatürk Havalimanı'nda kafilenin hareketinden önce, Basketbol Federasyonu Turgay Demirel, (A) Milli Takım Başantrenörü Aydın Örs, teknik heyet ve oyuncular, BTA Airport Catering'in, özel olarak hazırlattığı kırmızı-beyaz renkteki basketbol şeklindeki pastayı kestiler. Milli takımda yer alan oyuncuların ve teknik heyetin yakınları da uğurlamaya gelerek, kafileye moral verdi. Bu arada, Atatürk Havalimanı'nda sık sık 12 Dev Adam şarkısı çalındı.

Uğurlu büyükelçi
Milli Takımımız'ı Göteborg'da karşılayan İsveç Büyükelçimiz Tomur Bayer, "Geçen yıl Güney Kore'de görev yapıyordum. Dünya Kupası'nda 3'üncülük yaşadık. Aynı sevinci yaşamak istiyorum. Takımımızın Olimpiyat vizesini alacağına inanıyorum" dedi. Boras'ta yaşayan 100 Türk'ten 30'u idmana geldi.

Umut GÃœNEÅž


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır