kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Dengem bozuldu

Bir basın toplantısı düzenleyen Süreyya, "Kendi içimde yaşadığım stres beni yıprattı. Beklentiler dengemi bozdu. Önümüzdeki şampiyonalarda altın alacağım" dedi

Ne sevindik ne üzüldük
Paris'te düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metrede ikinci olan Süreyya Ayhan, dün Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Yurdadön, antrenörü Yücel Kop ve sponsoru olan Vestel Şirketi Genel Müdürü Levent Hatay'ın katılımıyla Ankara'da bir basın toplantısı düzenledi. Ayhan, Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği ikinciliği değerlendirerek, "Ne sevinebildik ne üzülebildik. Hedefimiz altın madalyaydı. Ama olumsuzluk yaşadık, kısmet değilmiş'' dedi.

Taktik hatası yapmadım
Atletizmde herşeyin ilkini yaşadıklarını belirten Ayhan, "Bir ikinciliği yaşamak Dünya Şampiyonası'na kısmetmiş. Süreyya, gücünden ve hırsından hiçbir şey kaybetmeyecek. Biz bu işe yeni başladık. Önümüzde nice olimpiyatlar ve dünya şampiyonlukları bizim olacak. Bu son değil. Yarışma sırasında ne taktik hatası, ne yarışmanın faktörü ne de sprint eksikliği vardı. Biz altına şartlanmıştık. Bizim önümüzde çok büyük hedeflerimiz var. Umarım hedeflerimize daha sağlam adımlarla devam edeceğiz'' diye konuştu.

Benim gibi atlet yok
Ayhan, "Kendi içimde yaşadığım stres, beni yıprattı. Türkiye'nin benden beklentileri çok büyüktü ve dengemi bozdu. Orada yanımda 2-3 Türk atlet daha olsaydı, böyle olmazdı. İlk ve tek olmanın zorluğunu çektim. Bundan sonra böyle olmayacak. Benim gibi son 400 metreyi 60 saniyede koşan başka atlet yok. Ben, diğer sporcuların son 100 metrede yapabileceği atağı, 400 metre kala yapabilen bir atletim'' ifadesini kullandı. Antrenör Yücel Kop ise, "Türk halkını üzdük ama Olimpiyatlar'da altın alacağız" dedi.

Ali ERDOÄžAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır