kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

8 puan yeter

İtalyanlar'ın Chelsea'den daha iyi olduğunu söyleyen Rumen çalıştırıcı, "Beşiktaş'ın gruptan çıkması için Lazio'yu yenmesi şart" diye konuştu

Favori Chelsea deÄŸil Lazio
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini çıplak gözle izleyen Lucescu, "Grubumuzun favorisi spor otoritelerinin dediği gibi Chealsea değil Lazio" iddiasında bulundu. Dengeli bir gruba düştüklerini söyleyen Rumen çalıştırıcı, "Sparta Prag'ın Slavia Prag'la kendi evinde oynadığı maçı izledim. Geçen sezon ortasında hazırlık maçı yaptığımız takımdan çok iyi bir ekip gördüm. 4-4-2 sistemiyle takım futbolu oynuyorlar. Fiziksel mücadeleleri iyi, defansları uyumlu. En etkili oyuncuları Poborski. Dikkatli olunması gereken bir ekip" ifadesini kullandı.

Crespo var ama...
Lucescu, "Chelsea'nin yıldız futbolcuları var. Crespo gibi çok değerli oyuncuları da bünyelerine kattılar. Ancak tam takım olamadılar. Aralık başlarına doğru toparlanırlar. Yıldız futbolcuların uyumu daha çabuk olur. Buna karşın Lazio geçen yılki kadrosunu muhafaza etti" diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü "Lazio, Albertini'yi aldı. Sağlam bir defansa ve muhteşem bir kontratak organizasyonuna sahipler. Geçen yıl ekenomik sorunları vardı. Onları da aşmışlar. Chelsea'ye göre oturmuş bir takım. Bu yüzden favori onlar."

Ä°stanbul'da yenmeliyiz
G.Saray'ın Avrupa'da Türkiye için topladığı puanların önemini vurgulayan Lucescu, "Biz de bu yıl alacağımız puanlarla geleceğe katkı yapmak zorundayız. Hedefimiz gruptan çıkmak ve çeyrek finale kalmak. Final için gerçekçi konuşmak gerek çünkü UEFA Kupası ile Şampiyonlar Ligi farklı" şeklinde konuştu. UEFA'nın İtalyan ve İspanyol kulüplerini kolladığını da iddia eden Rumen hoca, "Eğer İstanbul'da Lazio'yu yenersek gruptan çıkarız. Gruptan çıkmak için de 8 puanın yeterli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Fatih DOÄžAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır