kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Olimpiyat'a gideriz

F.Bahçe 2. Başkanı Özdemir, "G.Saray maçı için Olimpiyat Stadı'na tabii gideceğiz" derken Tahkim'den cezayı kaldırmasını beklediklerini söyledi

Bizim Stadyum'a katıldı
Süper Lig'de 6. haftadaki Galatasaray-Fenerbahçe maçına daha 20 güne yakın süre olmasına karşın derbinin heyecanı yavaş yavaş kamuoyunu meşgul etmeye başladı. Önceki gece atv'de Bizim Stadyum'a katılan Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, maçın oynanacağı Olimpiyat Stadı ile ilgili endişeleri olup olmadığı yönündeki soruya, "Olimpiyat Stadı'na gideriz. Maçımızı oynarız. Niye gitmeyelim ki" yanıtını verdi.

Aksu: Valiliğe bakarız
Özdemir, Fenerbahçe'nin Trabzon'daki olaylar yüzünden aldığı bir maçlık saha kapatma cezası için de "Türkiye'de böyle bir cezanın örneği yok. Olayları Trabzon seyircisi başlattı. Tahkim Kurulu'nun cezayı kaldıracağına inanıyoruz" dedi. Öte yandan Futbol Federasyonu Başkanvekili Ata Aksu da derbi için "Valilikten emniyetle ilgili problem olduğuna dair açıklama gelirse stadın yerini değiştirmeyi düşyünürüz. Aksi takdirde maç Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır" açıklamasını yaptı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır