kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Zenger topraÄŸa verildi

Beyin kanaması teşhisiyle tedavi gördüğü Numune Hastanesi'nde vefat eden siyaset dünyasının ünlü organizatörü Erkal Zenger, toprağa verildi.

Zenger için Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Zenger'in ailesi, yakınları, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Avrasya Partisi Genel Başkanı Hüsnü Doğan, ANAP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Keçeciler ve Levent Mıstıkoğlu, ANAP Genel Sekreteri Vasfi Orbay, CHP Milletvekili Bayram Meral, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük ile Hasan Celal Güzel'in yanı sıra bir çok gazeteci ve siyasetçi katıldı.

Cenaze namazının ardından Zenger'in venazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Zenger'in, sanatçı Musa Eroğlu'nun, mezarı başında türkü söylemesi yönünde vasiyette bulunduğu öğrenildi. Karşıyaka Mezarlığı'na gelen Eroğlu, gazetecilerin görüntü almak için beklemeleri üzerine, bu vasiyeti daha sonra gerçekleştirmek üzere türkü söylemeden mezarlıktan ayrıldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır