kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

PiÅŸman deÄŸilim

Foça'daki bir kafede çıkan tartışmada Ali Bektaş'a açtığı yaylım ateş sırasında Ali Stair Grimason'un ölümüne de neden olan Daimi Akyüz'e tatbikat yaptırıldı.

Önceki gece nefes kesen bir operasyonla akrabası Doktor Vahap Karakaş'ın evinde yakalanan Akyüz, dün büyük güvenlik önlemi altında tatbikata katılırken, "Küçük çocuk öldüğü için çok pişmanım ancak Ali Bektaş ölümü çoktan hak etmişti" dedi.

ÇARPICI İDDİALAR
56 gündür aranan Daim Akyüz, Çiğli Egekent Devlet Hastanesi'nde görevli Doktor Vahap Karakaş'ın evinde önceki gün yakalanmıştı. Katil zanlısı Akyüz, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tatbikat yaptırılmak üzere Foça'ya götürüldü.

Akyüz, olayın yaşandığı kafeteryadaki masaların önünde polise olay günü yaşananları anlattıktan sonra çarpıcı iddialarda bulundu "Çiğli Belediye Başkanı Tevfik Alyanak seçim döneminde Güzeltepe bölgesini örgütlemem, organize etmem için bana görev vermişti. Başkan olduktan sonra da bana para vereceğini söylüyordu ama vermedi. Başkan ile aramızda olan kavganın sebebi budur. Arandığım dönemde de akrabalarımın yanında kaldım."

Fatih ÅžENDÄ°L


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır