kapat
03.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Başını tüple ezdi

Aldatıldığından şüphelenen Sevilay Arabacı, çılgınca sevdiği kocasının başını tüple ezerek öldürdü. Cesedi çuvala koyup kapının önüne bıraktı

Oyakbank'ın İstanbul Maslak şubesinde icra memuru olarak çalışan İbrahim Arabacı ile Sevilay Arabacı, bir yıl önce hayatlarını birleştirdi. Ancak, genç kadın bir süre sonra deliler gibi sevdiği kocasının kendisini aldattığını düşünmeye başladı. Kağıthane Sanayi Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi Basamak Sokak Numara 1'de oturan çift arasında zaman zaman kıskançlık yüzünden tartışma çıkıyor, ama her seferinde tatlıya bağlanıyordu.

İbrahim Arabacı, üç gün önce yıllık izne çıktı. Ama iki gün eve hiç uğramadı. Kocasından bir türlü haber alamayan Sevilay ise, şüphelerinden emin olduğunu düşündü. İbrahim Arabacı, evlilik yıldönümleri olan önceki akşam geç saatlerde eve geldi. Eşinin eve gelmediği iki gün içinde denize gittiğini öğrenen Sevilay, kıskançlık krizine girdi. Kocasıyla şiddetli bir kavgaya giren genç kadın, kocası İbrahim Arabacı'nın "Bıktım artık. Seni boşayacağım" cümlesiyle iyice çileden çıktı.

ÇUVALLAYIP KAPI ÖNÜNE KOYDU
Kıskançlık krizine giren genç kadın, İbrahim Arabacı'nın yatmasını bekledi. Eşinin uykuya daldığından emin olduktan sonra ise korkunç planını uygulamaya başladı. Mutfaktan aldığı piknik tüpüyle eşinin kafasına defalarca vuran genç kadın, bununla da yetinmedi yüzünü tanınmayacak hale gelinceye dek ezdi. Ardından başına kan sızmasın diye sekiz adet poşet geçirdiği cesedi içiçe geçmiş dört çuvalın içine koydu. Daha sonra sürükleyerek evin dışına çıkardığı çuvalı kapının önüne bıraktı. Sabah saat 08.00 sıralarında apartman sakinleri Arabacı çiftinin kapısındaki çuvalı gördüler. Açıp baktıklarında ise içinde kafasında poşet bulunan bir ceset buldular.

KAN LEKELERÄ° ELE VERDÄ°
Hemen polise haber veren komşular, ilk anda kime ait olduğunu anlayamadıkları cesedin İbrahim Arabacı'ya ait olduğunu tespit etmekte gecikmedi. Ancak 'korkar' diye Sevilay Arabacı'ya haber vermediler.Bunun üzerine polis ekipleri, çiftin evinin kapısını çaldı. Sevilay Arabacı, kapıyı hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi açtı. Polis ekiplerinin içeri girmesiyle gerçek ortaya çıktı. Yatak odasındaki kan izleri bulan polis, Sevilay Arabacı'yı gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden genç kadın, "Kocamı çok seviyordum. O ise beni aldatıyordu. Buna rağmen onu sevmeye devam ettim. Ancak dün akşam tartışmamız sırasında beni boşayacağını söyleyince çıldırdım" dedi.

Ali BALCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır