kapat
28.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Canım oğlum, nereye gittin

Kangal kırması köpeğin parçaladığı 5 yaşındaki Doğukan'ın cenazesinde, tabuta sarılan annenin feryadı yürekleri dağladı

İstanbul Pendik'te kangal kırması köpeğin parçaladığı 5 yaşındaki Doğukan Okşansin'in cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Tek yavrusunu kaybeden acılı annenin haykırışları cenazeye katılanların yüreklerini dağladı.

Esenyalı Mahallesi'nde evlerinin birkaç sokak ötesinde kangal kırması köpeğin ısırıkları ile hayatını kaybeden küçük Doğukan'ın cenazesi ailesi tarafından dün Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Acılı anne Çiğdem Okşansin tabuta sarılırken hıçkırıklara boğuldu. Doğukan'ı taşıyan cenaze arabası helallik almak için evlerinin önüne getirildiğinde acılı aile yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. "Canım gitti, yüreğim yanıyor. Beni bırakıp nerelere gittin" diye oğluna ağıtlar yakan anne, herkesin yüreğini yaktı. Esenyalı Fatih Camii'ne getirilen köpek kurbanı çocuk, cenaze namazının ardından, Aydınlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KÖPEK GÖZETİM ALTINDA
Bu arada küçük Doğukan'ı ısırarak ölümüne neden olan Yaman isimli kangal kırması köpek, sahibi Memduh Kör gibi gözetim altında tutuluyor. Pendik Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürü Osman Dalkürek, Yaman isimli köpeğin öncelikle kuduz ve daha sonra diğer hastalıklara karşı testlerinin yapıldığını belirterek, "Burada en az 10 gün gözetim altında tutulacak. On günün sonucunda herhangi bir hastalık ibaresine rastlanmazsa savcılığın vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğiz. Yaman'ın tekrar sahiplerine verilmesi söz konusu olamaz. Eğer savcılık bir karara varamazsa başka olaylara meydan vermemek için burada tutacağız" dedi.

Yalçın BEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır