kapat
25.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

G.Saray sakata geldi

Sari-kirmizililar, CSKA Sofya maci oncesi Bursa'da 3 sakat verdi. Kulup doktorlari Hakan Sukur, Hasan Sas ve Hakan Unsal'i carsambaya yetistirmeye calisiyor

Hakan Sukur'e MR
G.Saray ligdeki 2-2'lik Bursa beraberliginin ardindan Carsamba gunu CSKA Sofya ile deplasmanda oynayacagi rovans macinin hazirliklarina baslarken, 3 tane de sakat verdi. Kulup doktoru Bulent Bayraktar basparmaginin eklem kapsulunde zedelenme belirlenen Hakan Sukur'un MR'ini cektiklerini ve bu futbolcunun ciddi agrilari oldugunu acikladi. Hasan'in ise ayak bileginde burkulma ve vida yaralanmalari bulundugunu belirten Bayraktar, gerektigi takdirde bu oyuncunun bugun filmini cektireceklerini ifade etti.

Terim'den uyari
Bu iki futbolcu sakatliklari nedeniyle dunku idmana cikmazken, takimla calisan Hakan Unsal'in da ayak parmagina ciddi bir darbe aldigini belirtildi. Dr.Bayraktar sakat futbolculari takibe aldiklari ve maca dek yetistirmeye calisacaklarini soyledi. Teknik Direktor Fatih Terim ise idmandan once yaptigi kisa bir toplantida futbolcularina CSKA Sofya maci icin uyarilarda bulunarak, "Ilk mactaki 3-0'a guvenmeyin. Muthis bir seyircileri var. Sanki ilk maca cikiyormus gibi oynamaliyiz. Hata istemiyorum" dedi.

Suleyman GULTEKIN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
sinirsiz hosting
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir