kapat
25.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Konvoyda facia: 20 olu, 8 yarali

Tasova'da dugun konvoyunda bulunan otobus istinat duvarina carpti. Kazada on dokuz yolcu yasamini yitirdi

Tokat'tan Amasya'nin Tasova Ilcesi'ndeki bir dugune gitmek uzere hareket eden arac konvoyunda yer alan yolcu otobusu, yol kenarindaki istinat duvarina carpinca tam bir facia meydana geldi. Can pazarina donusen otobusten on uc ceset cikarildi. Otobus surucusu ise yarali olmasina ragmen olay yerinden kacarak kayiplara karisti.

Dugun icin Tasova yonune giden Amasya Itimat'a ait 32 yasindaki sofor Hayati Onal yonetimindeki 34 VB 8628 plakali otobus, sabah saat 09.00 siralarinda Kislacili Koyu yakinlarindan gecerken, asiri hiz nedeniyle kontrolden cikti. Surucu direksiyon hakimiyetini kaybedince kirk bes yolcunun bulundugu otobus, buyuk bir siddetle yol kenarindaki istinat duvarina carpti.

OTOBUS HURDAYA DONDU
Savrularak yan donen ve duvara carpan otobus hurda yiginina donerken, kazazedelerin yardimina ilk olarak, konvoydaki diger araclarda bulunan yakinlari kostu.

Yaralilar acil olarak hastanelere kaldirilirken, on uc kisi olay yerinde, alti kisi ise hastanede hayatlarini kaybetti. Hurda yiginina donen aracta bulunan sekiz kisi Amasya ve Tasova Devlet ve SSK Hastaneleri'nde tedavi altina alindi. Durumu agir olan bir yarali ise Samsun'a sevk edildi.

Korkunc kaza sonrasi otobus surucusu Hayati Unal hafif yarali olmasina ragmen olay yerinden kacmayi basardi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
sinirsiz hosting
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir