kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

KEMAL DINCER


Destek ve basari

Son Divan Kurulu toplantisinda da iyice su uzerine ciktigi gibi Fenerbahce camiasinda bazi kesimlerin baskan Yildirim'la olan hesaplasmalari ve kisisel cekismeleri halen surmekte. Bugun icin bunlar artik gereksiz ve kulube zarar vermekten baska hicbir getirisi de yok.

Fenerbahce futbol takimi, gectigimiz sezon en kotu donemlerinden birini yasadi. Bu donemde onemli yonetim yanlislari yapildi, buyuk bir cekisme ve sevgisizlik ortami camiayi kapladi, cok kisinin kalbi kirildi. Bunlarin hepsini kabul ediyorum. Benim de icerisinde bulundugum bir cok kisi ve camianin ileri gelenleri de en basta Sayin Yildirim'i sorumlu tutarak bunu en agir sekilde elestirdik. Neticede baskan bu hatalarinin bedelini de odedi.

Ancak bir hesap bir kere odenir. Bunu surdurmenin ne kimseye, ne de kulube faydasi yok, aksine cok zarari var. Hele Sn. Yildirim'in "Mart ayindan sonra yokum" beyanindan sonra alternatif oldugunu dusunenlerin 7 aylik onumuzdeki donemi secimler, yeni kaynaklar, projeler dusunerek ve modellerini tartisarak gecirmeleri gerekir.

Kiyat'in cikisi gereksizdi
Gorevde oldugu surede cizdigi profil, sayginlik ve kisiligiyle cok saygi duydugum Sn.Atilla Kiyat'in da istifasinin uzerinden bunca zaman gectikten sonra Divan Kurulu toplantisinda yaptigi cikisi da gereksiz buluyorum. Bunca zaman birlikte gorev yaptigi arkadaslarini uyarmak niyeti varsa bunu istifa ettigi yonetim kurulu toplantisinda acikca dile getirmesi daha uygun ve yapici olurdu.

Neticede gunumuz ekonomik gercekleri icerisinde ciddi fedakarliklar yapilarak en iyi kadro kuruldu, basina da kariyerli bir hoca geldi. Camiayi acligini duydugu sampiyonlukla ilgili ilk piriltilar da gelmeye basladi. Bugun camia mutlak basari bekliyor. Bunun icin de herkesin ve her kesimin kenetlenmesi gerekmekte. F.Bahceli'nin bundan baska bir beklentisi de yok.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir