kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Rekor kirariz

Yilin 11 altin adami arasina giren Cordoba, "Bu sezon daha az gol yiyerek rekorumuzu kirar sampiyon oluruz. Sampiyonlar Ligi'nde hedef final"dedi

Isik Sigorta tarafindan yilin 11 altin adami arasina alinan Besiktas kalecisi Oscar Cordoba, ilginc aciklamalarda bulundu. Tecrubeli oyuncu, "Gelecek yil daha az gol yiyerek kendi rekorumuzu kirar sampiyon oluruz" dedi.

Kolombiyali kaleci, bu odulde tum arkadaslarinin payi oldugunu belirterek, "Onumde cok iyi bir defans var. Onlar olmasa ben bugun bu basariyi yakalayamazdim. Bu odulde Zago, Ronaldo, A.Yildirim, Ali Eren, Tolga basta olmak uzere butun arkadaslarimin katkisi var" dedi.

Daha da guclendik
Cordoba, Arsenal olayi konusunda da, "Evet Arsenal'in teklifine sicak bakmistim. Hepimiz profesyonel oyunculariz. Bu transfer gerceklesmedi ama Besiktas'ta kalmaktan cok mutluyum" diye konustu.

Siyah-beyazli ekibin daha da guclendigini belirten Cordoba, "En buyuk hedefimiz Sampiyonlar Ligi'nde final oynamak. Defans olarak gecen yil yedigimiz golden daha az yiyerek rekorumuzu kiracagiz ve sampiyon olacagiz" dedi.

Fatih DOGAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir