kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Transfere fren

Canaydin-Terim zirvesinde "Transferi durduralim. Sampiyonlar Ligi'ne girince bakariz" gorusu cikti

Ikiden sifira indi
Liverpool macina kadar mutlaka orta saha ve forvete birer takviye arayan Galatasaray'da, Ingiltere besincisi karsisinda alinan 2-1'lik galibiyet planlari degistirdi. Karsilasma sonrasi biraraya gelen baskan Ozhan Canaydin ve teknik direktor Fatih Terim'in transfer konusunu masaya yatirdiklari ogrenildi. Bu zirveden cikan karar "Transfere simdilik fren" seklindeydi.

Maddiyat agir basti
Baskan Canaydin'in "Mutlaka futbolcu istiyor musun? Maddi konuda zorlanmayalim" sozlerinden etkilenen Fatih Terim'in "Madem maddi yonden zorlanacagiz, o zaman transfer yapmadan bu takimla devam edeyim. Ancak on elemeyi gectigimiz zaman yine de bir oyuncu takviye edelim" yanitini verdigi ogrenildi. Baskan da bunu onaylayinca transfer askiya alindi.

Liste yarin veriliyor
Galatasaray'in Sampiyonlar Ligi 3. on eleme turu icin yarin Turkiye saati ile 13.00'e kadar listesini UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. Sari-kirmizililarin transferi aceleye getirmemek icin boyle bir taktik guttukleri, boylece Riquelme (Barcelona) ve Yildiray (Leverkusen) icin isteksiz davranip fiyat dusurmeye calisacaklari da sizan haberler arasinda

Yasar YALCIN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir