kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Canaydin devrimi

99 milyon dolarlik kredi ile hem stad isini cozdu hem de mali sikintilari. Cesur bir kararla gittigi Olimpiyat Stadi icin 38 bin kombine bilet satti. Stadin otoparkini aldi. Aria ile 10 milyon $'lik bir anlasmaya imza atti

Yilan hikayesine son
Galatasaray, goreve 16 ay once gelen Ozhan Canaydin yonetiminde adeta bir devrim yasiyor. UEFA Kupasi ve Super Kupa'nin kazanildigi 2000 yilinda ve sonrasinda finansal acidan buyuk sikintilar yasayan sari-kirmizililar, bugun butun sorunlarin ustesinden yavas yavas geliyor. Goreve geldiginden beri oncelikli hedef olarak yilan hikayesine donmus Ali Sami Yen Stadi projesini secen Ozhan Canaydin, bu konuda da 99 milyon dolarlik kredi anlasmasini imzalayarak Agustos ayinda yikimin baslayacagini ilan etmisti.

Otopark da kulubun
Galatasaray'in yeni sezonda maclarini Ataturk Olimpiyat Stadi'nda oynamasini saglayan Canaydin yonetimi, "Buraya kimse gelmez, bu stat dolmaz" diyenlere kulak asmadan taraftarla buyuk bir isbirligine gidip simdiden 38 bin kombine biletin satisini gerceklestirdi. Ardindan stadin otoparkinin isletmesini de aldi. TMOK'un, dun yaptigi aciklamada "Istanbul Olimpiyat Oyunlari Hazirlik ve Duzenleme Kurulu ile Galatasaray Kulubu arasinda imzalanan Ataturk Olimpiyat Stadi kullanim sozlesmesi uyarinca, stadin otopark isletme hakki, talepleri uzerine Galatasaray'a kiralandi" denildi.

Yillik 4 milyon $ garanti
Transferde Barcelona'dan Frank De Boer gibi marka bir ismi Galatasaray'a getiren Canaydin yonetimi, dun de forma reklami sponsoru Aria ile sozlesmesini yeniledi. Sportif AS'nin Mecidiyekoy'deki binasinda torenle imzalanan iki yillik sozlesme karsiliginda Galatasaray'in yaklasik 10 milyon dolar alacagi ogrenildi. Kulubun, Aria'dan yillik 4 milyon dolar reklam ve ilanlar karsiliginda alacagi anlasmada toplam gelirin satis kampanyalariyla 10 milyon dolara yaklasabilecegi ifade ediliyor.

Levent TUZEMEN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir