kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Fatih'e sok teklif

F.Bahce'de Daum ile baskan Yildirim, hircin yildiza kaptanlik onerisi goturdu. Fatih Akyel de "Ogun'un hatalarini yapmam" diyerek gorevi kabul etti

Once bize soz ver
F.Bahce'de su andaki iki kaptan Umit Ozat ile Yusuf'un lig basladiktan sonra buyuk olasilikla yedek kalacak olmasi bu gorev icin arayislara neden oldu. Daha once Van Hooijdonk ile Fabio'nun isimlerinin de gectigi kaptanlik icin baskan Aziz Yildirim ile teknik direktor Daum, Fatih Akyel ismi uzerinde gorus birligine vardilar. Daha sonra bu ikili yildiz oyuncuyla bir araya gelerek, yeni gorevini kendisine teblig ettiler. Gorusmede Yildirim'in "Kaptanliga seni getirecegiz. Ama senden dilimiz cok yandi. Kaptan agresif olmaz. Bu konuda soz verirsen gorev senindir" dedigi ogrenildi.

Ogun gibi olmayacak
Fatih'in de bunun uzerine, "Hic merak etmeyin. Size soz veriyorum. Bana guvenebilirsiniz. Ogun'un yaptigi hatalarin hicbirini yapmayacagim" yanitini verdigi bildirildi. Bu arada F.Bahce'nin dun sabah yapilan calismasinda Daum, kadroda dusunmedigini acikladigi Rebrov'u ilk 11'de denedi. Fatih'in cezali, Ali Gunes'in de sakat oldugu icin oynayamayacagi Istanbulspor maci oncesinde Kemal'i orta alandan savunmanin sagina ceken Alman teknik adam, Ukraynali yildizi orta alanda oynatti.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir