kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Taktik savasi

F.Bahce, Ortega'yi; Arjantinli yildiz da geri donmeyi istemiyor. Ancak Kanarya, 11 milyon dolarini kurtarmak, yildiz oyuncu da maddi acidan zarar gormemek icin politik davraniyor

Menajerler bulusuyor
Fenerbahce'de gectigimiz sezonun ortasindan beri devam eden Ortega krizinin cozumu icin tarihi bulusma bugun. Sari-lacivertli takimdan gerekcesiz olarak ve 'kafasina gore' ayrildigi icin kuluple FIFA'lik olan ve karar da aleyhine cikan Arjantinli yildiz icin bugun Turkiye'deki menajeri Celalettin Bilgic ile uluslar arasi menajeri Caliendo bir araya geliyor. Ancak bu gorusmede Bilgic, Ortega'nin yanisira, Fenerbahce kulubunun haklarini korumaya calisacak. Ve bu gorusmenin sonunda Ortega krizinde onemli bir yol katedilmis olacak.

Para cezasi cark ettirdi
FIFA'nin, Fenerbahce'nin bonservis bedelleri icin Parma ile River Plate'e odedigi para ile Ortega'ya yapilan odemeleri kapsayan 11 milyon dolarlik cezasi Arjantinli yildiza geri adim attirdi. Bu parayi tazmin etmesi mumkun gorunmeyen Ortega, eski uzlasmaz tavrini bir kenara birakip, sari-lacivertli kuluple anlasmanin yollarini aramaya basladi. Bunun icin menajerler araciligi ile yonetime gelen mesajlarin ardindan, F.Bahce Baskani Aziz Yildirim, Celalettin Bilgic'e Fenerbahce'nin haklarini korumasi sartiyla bu oyuncuyla anlasmasi talimatini verdi.

Lisans alma cabasi kizdirdi
Iki menajer arasinda bugun yapilacak gorusmede Bilgic, F.Bahce'nin sartlarini sunacak ve taraflar anlasmaya calisacak. Sorun cozulmemesine karsin Ortega'nin River Plate'te oynamak icin gecici lisans alma cabalarina kizan sari-lacivertliler, oldukca agir sartlar ileri surduler. F.Bahce'nin masaya koyacagi sartlarin basinda yillik ucretin 4 milyon dolardan 2 milyon dolara indirilmesi ve Arjantinli oyuncunun bir sezon oynamasi geliyor. Ustelik, F.Bahce bunun icin para odemeyecek, 11 milyon dolarlik cezadan dusecek. Ortega bunu kabul ederse yonetim, 3 milyon dolar indirim yapip, 6 milyon dolara yildiz oyuncuyu serbest birakacak. Ayrica cikaracagi herhangi bir sorunda bu anlasma bozulacak.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir