kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Sahte IGDAS kimligi gosterip soygun yaptilar

Kar maskeli iki kisi isadamini evinde bicakla yaraladi. Gaspcilar, paralari ve ziynet esyalarini alarak kayiplara karisti

Soygun yapmak icin her yolu deneyen gaspcilarin son kurbani, 60 yasindaki tekstil atolyesi sahibi Idris Serhatoglu oldu. Bahcelievler, Siyavuspasa mahallesinde gerceklesen gasp olayi onceki gece saat 2000 siralarinda meydana geldi. Evli ve iki cocuk babasi Idris Serhatoglu evde yalniz oldugu sirada, kapi caldi. Serhatoglu, kapi acmadan kim olduklarini sordu. Kapidakiler, IGDAS'tan geldiklerini soyleyince, tereddut etmeden kapiyi acan Serhatoglu, karsisinda kar maskeli ve eli bicakli iki kisiyle karsilasti. Bicak zoruyla iceri giren iki gaspci, Idris Serhatoglu'nu etkisiz hale getirmek istediler. Kendilerine direnen Serhatoglu'nu kolundan ve bacagindan bicakla hafif sekilde yaralayan gaspcilar, ellerini ve ayaklarini koli bandiyla yapistirdilar.

YARALI OLARAK KURTULDU
Isadaminin evinde para ve degerli esya arayan soyguncular, 2 bin dolar, bin EURO, 600 milyon lira ve ziynet esyalarini aldiktan sonra, geldikleri gibi kapidan cikarak, kayiplara karistilar. Sehir eskiyalarinin evden ayrilmasindan sonra Idris Serhatoglu, 2 saat sure ugrastiktan sonra, yarali bir halde bantlardan kurtulmayi basardi. Evinin camindan seslenerek, cevreden, komsulardan yardim isteyen Idris Serhatoglu, eve gelenler tarafindan bulundugunda soka girmisti.

Yilmaz KILICKAYA


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir