kapat
02.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

EROL KAYNAR


Bir yılın ardından

SABAH, SABAH diye başlamıştım ilk yazıma, 2002 Ağustos'da. Arşivlerimi karıştırdım zamanın ne denli hızlı geçtiğini düşünemeden. SABAH Gazetesi'ndeki bir yılımı doldurmuşum bile. "Dün gibi" hatırlıyorum ilk yazımı, heyecanımı. Bugün yine yazıyorum; aynı heyecan, aynı zevkle.

Lucescu 2003-2004
Başlığa bakıp yanılmayın. Anlatacağım Lucescu'nun bu yılki oyun felsefesi ile ilgili. Lucescu yeni bir yabancı oyuncu istemiyor. Gerekçesi basit "Birini tribüne yollamamak. "Çok oyuncuyla hücumu planlıyor bu yıl. O da takımdaki son adamlara güvenmiyor. Ahmet Hassan, Sinan gibi oyuncuları takıma monte etmeye çalışmasının altındaki gerçek bu. Kendi demese de. İlhan Mansız'ı da, Ahmet Dursun'u da boşu boşuna hırpalıyoruz, yapılarını değiştirmeye çalışıyoruz. Olmayacağını bile bile. Altı yabancı oyuncu Lucescu'nun oyun anlayışına uyum gösterdiği ve performansları da üst düzeyde olduğu için kıyamıyor birini tribüne yollamaya. Süper Lig için tartışmasız doğru düşünce! Ya Şampiyonlar Ligi? Diğer ülke takımlarının sekiz yabancı kontenjanı ile oynayabildikleri Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyorum. "İstemenin sonu yoktur" deniyor. Doğrudur. Ancak "istek" değil "hedef" olmalıdır Şampiyonlar Ligi finali. Dünya üçüncüsü olmuş bir ülkenin takımları için. Yoksa, Süper Lig'de bu hali ile müthiş skorlara, bol gollü galibiyetlere adaydır Beşiktaş. Ve hatta açık ara şampiyonluğa. Çok ciddi bir şans yakalamıştır Beşiktaş Rumen hoca ile. İskeleti hazır kadro, doğru bir transfer ile Beşiktaş'ı çok daha yukarılara taşır. 2003/2004 sezonu Lucescu'nun yılı olabilir. Dolayısıyla Beşiktaş ve Beşiktaşlılar'ın. Lucescu yıldız futbolcular ile çalışmaya alışmalıdır. Her türlü riski göze alarak. Unutulmamalıdır ki; "Güçlü insanlar güçlü insanlarla çalışırlar!"

Trabzonlular; Tarihi bir karar aldı Trabzonspor Yönetimi "Tel örgüleri kaldıracağız" diyerek. Yürekten kutluyorum. Her ne kadar Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz "Olmaz" dese de. Alkışlanacak bir karar. "Fairplay" adına, centilmenlik adına, spor adına, Trabzon adına, Karadenizliler adına sahip çıkın bu karara. Yönetimi sevseniz de, sevmeseniz de. Kaldı ki iyi işler yapıyor Sümer Yönetimi.

Top sizde sevgili Trabzonlular.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır